top of page

Disclaimer PLAN 22 Interieuradvies

Wil je meer informatie of heb je vragen over de disclaimer van onze site? Neem dan gerust contact met ons op via chantal@plan-22.nl


Alle informatie op deze website - www.plan-22.nl - wordt te goeder trouw en uitsluitend ter algemene informatie gepubliceerd. PLAN 22 geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (PLAN 22) vindt, is strikt op eigen risico. PLAN 22 is niet aansprakelijk voor verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kun je andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites aan te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving veranderen en dit kan gebeuren voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk 'slecht' is geworden.


Wees je er ook van bewust dat wanneer je onze website verlaat, andere sites een ander privacybeleid en andere voorwaarden kunnen hebben waarover wij geen controle hebben. Controleer het privacybeleid van deze sites en hun "Servicevoorwaarden" voordat u zaken doet of informatie uploadt.


Toestemming:


Door onze website te gebruiken, stem je in met onze disclaimer en de voorwaarden ervan.


Update:


Als we dit document bijwerken, wijzigen of aanpassen, zullen die wijzigingen hier duidelijk worden vermeld.


April, 2024

bottom of page